camera

Videoovervåking

Sikkerhet i garasje, rundt huset eller inngangsparti. Vi leverer løsninger til private boliger, borettslag og til små og større bedrifter.

siemensovervakningskamera

Avanserte og enkle løsninger for alle behov!

Videoovervåking gir deg full visuell kontroll over virksomheten døgnet rundt. Med hjelp av digital lagring kan man retrospektivt identifisere individer og reflektere dokumenterte hendelser. Videoovervåking vil øke trygghet og sikkerhet og er i dag like relevant som varehandel og andre typer eiendommer. Vi tilbyr et komplett spekter av produkter og systemløsninger i videoovervåking. Dette inkluderer digitale og analoge kameraer, linser, digital kontroll og lagringsenheter, skjermer og mer. Videoovervåking kan være aktuelt i alt fra huset, garasjen eller butikken. Det kan blant annet være til hjelp for å redusere ran og tyveri, og det kan brukes som bevis i en potensiell etterforskning.

Vi har spisskompetanse innenfor vårt fag, og har daglig serviceoppdrag for privat og næring på porttelefon, nettverksløsninger, tele & data, telefonsentraler, videoovervåking og adgangskontroll. Kontakt oss i dag for å få et gunstig tilbud. Vi leverer og vedlikeholder kameraer i Oslo, Akershus & omegn.