Videoovervåking

Ekom Service leverer komplette løsninger innen videoovervåking. Dette øker sikkerheten rundt huset, ved inngangsparti og rundt garasjen. 

Avanserte og enkle løsninger

Vi bidrar til økt sikkerhet av hus og hjem, slik at du kan sove godt om natten. Ekom Service har spisskompetanse innen internkommunikasjon og daglige serviceoppdrag for private og næringsdrivende. 

Visuell kontroll, både dag og natt

Videoovervåking gir deg full visuell kontroll døgnet rundt. Det blir stadig vanligere å installere løsninger for privatboliger, og det gir deg som beboer en rekke fordeler. Det vil øke trygghet og sikkerhet for familien og eiendelene dine og bidra til å redusere ran og tyveri. 

Med hjelp av digital lagring kan man undersøke dokumenterte hendelser og retrospektivt identifisere individer. 

Slik bruker du videoovervåking

Videoovervåking kan også brukes som bevis i en potensiell etterforskning. Ekom Service tilbyr et komplett spekter av produkter og systemløsninger for nettopp dette. 

Dette inkluderer blant annet:

  • Digitale og analoge kameraer
  • Digital kontroll og lagringsenheter
  • Linser
  • Skjermer

Videoovervåking er like aktuelt i privatboliger som i forretningsbygg. I tilknytning til næringsdrivende lokaler eller forretninger er det ikke uvanlig med slik kameraovervåking. Dette brukes blant annet for å ivareta de ansattes sikkerhet eller forhindre tyveri av virksomhetens verdier og forebygge skade på eiendom. Videoovervåking betyr økt sikkerhet for både privatboliger og forretningsbygg. 

Dette sier lovverket om videoovervåking

Kameraovervåking kan være et inngrep i personvernet, og er derfor lovregulert. Den ansvarlige har plikt til å sette seg inn i reglene før overvåkingen settes i gang. En privatperson kan lovlig overvåke eget hus og hage, men kameraet kan ikke pekes mot offentlig område eller annen persons eiendom. 

Skjult opptak er ikke tillatt – all overvåking skal varsles gjennom tydelig og informativ skilting. Opptakene må slettes senest syv dager etter opptak, og dersom det er sannsynlig at et opptak skal bli utlevert til politiet kan det oppbevares i inntil 30 dager. 

Videoovervåking av næringsdrivende lokaler

I næringsdrivende lokaler gjelder det andre regler som handler om hensynet til de ansattes personvern. Det er for eksempel ikke lov til å overvåke de ansatte for å sjekke at de stempler timer korrekt eller at de ikke tar for lange pauser. 

For at en arbeidsgiver skal kunne kameraovervåke en arbeidsplass, skal det foreligge særskilt behov. Dette kan for eksempel være at man skal forebygge farlige situasjoner eller ta vare på personers sikkerhet. 

Har du spørsmål knyttet til videoovervåking og lovverket? Kontakt oss gjerne for å høre mer, eller se hele regelverket på Datatilsynets nettsider

Internkommunikasjon og adgangskontroll

Ekom Service har spisskompetanse innenfor internkommunikasjon og er daglig på serviceoppdrag for private og næringsdrivende. Vi leverer og monterer en rekke smarte løsninger for adgangskontroll, i tillegg til løsninger innenfor videoovervåking. I næringsdrivende lokaler er adgangskontroll et naturlig valg for sikker og enkel låsing.

Lager sikkerhet i hjemmet og på kontoret 

Ved å installere adgangskontroll kan personalet enkelt passere, mens uvedkommende blir stengt ute. Adgangskontroll kan monteres på vanlige dører, bommer, heiser, poster og sluser, både på jobb og hjemme. Les mer om våre tjenester innen adgangskontroll her:

Aiphone porttelefon er et komplett intercomsystem, med både videokamera, porttelefon og kortleser. Dette er den nye generasjonen porttelefonsystemer med høyttalende og lavttalende svarapparater. Systemet er utviklet for å imøtekomme kravene om universell utforming, og kan utvides til opptil 500 svarapparater og 16 dører i et system. 

Våre leverandører

Vi tilbyr utstyr og løsninger til opptak og overvåking fra kjente leverandører som Siedle, Aiphone og Bticino. 

Aiphone

Aiphone tilbyr kvalitetsprodukter innen overvåking og adgangskontroll, og er en ledende aktør innen komplette intercomløsninger. Aiphone leverer produkter til både privat og offentlig bruk, og er blitt en favoritt i en rekke kontorbygg. 

Siedle

Siedle har vært en ledende leverandør av porttelefoner i over 70 år, og har mottatt flere priser for sin innovative tilnærming til sikkerhet og overvåking i hjemmet. I tillegg til video- og adgangssystemer tilbyr Siedle postkassesystemer for privat og offentlig bruk. 

Bticino

Bticino er en av Italias fremste utviklere av systemer for adgangskontroll og overvåking, men gikk tidligere under navnet Terraneo. Bticino tilbyr både løsninger med og uten videoverføring. Du kan også kombinere ulike anlegg. 

Vi er Ekom Service

Ekom Service AS ble etablert som et enkeltpersonforetak av Tobias Holm, den gang som ik Service, allerede i 2002 og har i snart 20 år fortsatt å vokse. Fire år senere ble vi offisielt et NUF selskap, og i 2011 slo vi og Elektriker’n Kjell Sæterøy AS oss sammen. I 2018 ble ik Service innlemmet i Ekom Service. 

Vi har lang erfaring med service, vedlikehold og montering av ulike svakstrømsinstallasjoner i Oslo og omegn. Ekom Service har i dag daglige oppdrag for både næring- og privatkunder, innen porttelefon, videoovervåking, tele & data, nettverksløsninger og adgangskontroll.

Elektrikerhjelp?

Har du behov for hjelp av en elektriker? I tillegg til å tilby tjenester som videoovervåking og porttelefon, kan vi også gjennom vårt samarbeid med Elektriker’n Kjell Sæterøy AS tilby våre kunder erfarne og kompetente elektrikere. 

Om du har behov for hjelp med ditt sikringskap, noen til å gjennomføre en elsjekk eller annet elektrikerarbeid.

Ta kontakt for videoovervåking og mye mer

For ekstra sikkerhet anbefales både video og adgangskontroll. Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale om kameraovervåking eller annen sikring av hjem og næringsbygg. 

Vi kan bistå deg i valg av sikkerhetsløsninger som videoovervåking, og vi monterer og utfører service. Ekom Service leverer også løsninger innen oppsett av nettverk, tele & data og telefonsentraler. 

Kontakt oss i dag for et godt tilbud. Vi besvarer henvendelser via e-post, telefon og nettskjema.