Callinganlegg

ikskontaktossheader

ik Service leverer og installerer callinganlegg, som er en nødvendighet innen adgangskontroll. Vi har spisskompetanse innenfor vårt fag, og har daglige serviceoppdrag for privat- og næringsbygg. Ønsker du å ha oversikt og kontroll over hvem som går ut og inn av bygningen? Da er et callinganlegg en god løsning for deg.

Internkommunikasjon og adgangskontroll

I næringsdrivende lokaler er adgangskontroll et naturlig valg for sikker og enkel låsing. Ved å installere løsninger for adgangskontroll kan personalet enkelt passere, mens uvedkommende blir stengt ute. Et callinganlegg er nødvendig innen alle systemer for adgangskontroll. Denne kan monteres på dører, bommer, heiser, poster og sluser, både på arbeidsplassen og i hjemmet. Innen internkommunikasjon og adgangskontroll leverer og installerer vi følgende løsninger:

  • Callinganlegg og porttelefoner
  • Nettverksløsninger
  • Tele & data
  • Telefonsentraler
  • Overvåking

Hos ik Service garanterer vi høy kvalitet til gode priser. Vi utfører service, vedlikehold, utskiftning og montering av ulike instrumenter for adgangskontroll i Oslo, Akershus og omegn. Det finnes mange ulike merker for callinganlegg, og ønsker du høyest mulig sikkerhet og kontroll på hvem som kommer og går bør du velge et anlegg som kombinerer adgangskontroll og videoovervåking. Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale om sikring av hjem og næringsbygg. Vi kan bistå med valg av sikkerhetsløsninger, og vi monterer og utfører service.

Callinganlegg fra ik Service

Vi leverer callinganlegg og porttelefoner fra en rekke anerkjente produsenter. Noen av de fremste leverandørene er Aiphone og Siedle. Aiphone er den nye generasjonen intercomsystem, med høyttalende og lavttalende svarapparater. Systemet er utviklet for å imøtekomme kravene til universell utforming, og kan utvides til opptil 500 svarapparater og 16 dører i ett system. Siedle leveres i en rekke ulike løsninger, alt fra avanserte til enkle anlegg. Med Siedle kan utforming og løsning tilpasses dine behov. Ta gjerne kontakt dersom du trenger spesiell tilrettelegging, så undersøker vi om vi kan levere en løsning som passer.

Se full oversikt over porttelefoner her.

Problemer med callinganlegg?

Opplever du feil på anlegget? Dette kan skyldes flere faktorer. Hos ik Service har vi høy kompetanse og lang erfaring med feilsøking og retting av problemer på alle systemer for adgangskontroll. Før du tar kontakt med oss anbefaler vi å undersøke hvilket merke og hvilken modell du har. På den måten blir servicetiden kortet ned, slik at callinganlegget er oppe og går på raskest mulig tid. I tillegg vil det redusere kostnaden på service.

Vurderer du å kjøpe callinganlegg? Da er du kanskje i full gang med å hente inn priser fra ulike produsenter og leverandører. Ikke gå i fellen med å velge et billig anlegg – brukervennlighet og driftssikkerhet varierer sterkt på de ulike merkene av callinganlegg. Driver du et stort næringsbygg med mange ansatte, trenger du for eksempel et annet callinganlegg enn hva som er ideelt for et borettslag. Kontakt oss gjerne hvis du trenger bistand i valget. Vi har spisskompetanse i adgangskontroll, og kan hjelpe deg med å kartlegge dine behov.

Dette er ik Service

ik Service ble startet som et enkeltmannsforetak i 2002 av Tobias Holm, og ble på grunn av stor arbeidsmengde omgjort til NUF selskap i 2006. I september 2011 slo vi oss sammen med Elektriker’n Kjell Sæterøy AS, for å samarbeide om å styrke vår faglig tyngde og posisjon i markedet. ik Service er i dag en avdeling hos Elektriker’n Kjell Sæterøy.

ik Service bistår i valg av adgangskontroll og sikring av hjem og næringsbygg, monterer nye anlegg og drar på serviceoppdrag. Vi leverer og installerer også løsninger for intern- og eksternkommunikasjon. Adgangskontroll er en selvsagt del av de fleste næringsbygg, kontorer og borettslag, men blir også stadig vanligere i privatboliger. Fordelen med adgangskontroll er at det øker sikkerheten for bolig og beboere, og bidrar til å redusere ran og tyveri.  

Kontakt oss her.