Callinganlegg

ikskontaktossheader

ik Service ble startet som enkeltmannsforetak i 2002 av Tobias Holm, og ble pga stor arbeidsmengde og behov for ansettelser gjort om til NUF selskap i 2006. I september 2011 slo vi oss sammen med Elektriker’n Kjell Sæterøy AS, for å felles styrke vår posisjon i markedet. ik Service er en avdeling hos Elektriker’n Kjell Sæterøy AS.

Vi har spisskompetanse innenfor vårt fag, og har daglig serviceoppdrag for privat og næring på porttelefon, Callinganlegg, nettverksløsninger, tele & data, telefonsentraler, overvåking og adgangskontroll. Så vil du eller din bedrift ha sikker adgang og kontroll på hvem som kommer inn og ut? Da kan et callinganlegg fra Ik Service være det rette for deg. Vi garanterer høy kvalitet til gode priser.

Vi utfører service, vedlikeholder, utskifter og monterer forskjellige instrumenter som callinganlegg og porttelefon i Oslo/Akershus og omegn.

Har du problemer med callinganlegg? Feil på et callinganlegg kan ofte skyldes flere faktorer. Vi har god kompentanse på feilsøking og retting av problemer med alle typer callinganlegg.

Det finnes mange merker for callinganlegg. Også flere typer systemer av samme merke. Det kan derfor lønne seg å ta kontakt før service og på forhånd ha undersøkt hvilket merke man har. Dette korter ned servicetiden, og er selvfølgelig kostnadsbesparende i tillegg.

Vi retter også feil på elektroniske sluttstykker.

Skal man ha callinganlegg, er det viktig å hente inn pris fra flere leverandører. Men ikke gå i fellen for «billige» anlegg. Brukervennlighet og driftsikkerhet varierer på de ulike merkene av callinganlegg. Den som utfører jobben utgjør en stor prosentandel på det ferdige resultatet. Velg et callinganlegg som er tilpasset deres behov.

Ta kontakt med oss i Ik Service i dag for en hyggelig prat om hvordan vi kan sikre din hverdag med et callinganlegg levert av de proffeste i bransjen.

Kontakt oss