Aiphone

Trenger du en porttelefon som er lett å håndtere? Aiphone er et interkomsystem som både er pålitelig og fleksibelt.

Ik Service har spisskompetanse innenfor sitt fag og utfører daglig serviceoppdrag på porttelefon, nettverksløsninger, tele & data, telefonsentraler, overvåking og adgangskontroll. Vi installerer Aiphone for private og næringskunder og leverer både nye systemer og utvider eksisterende modeller.

Pålitelig

Aiphone ble grunnlagt i Nagoya, Japan i 1948 og har i dag vokst seg til å bli verdens største produsent av systemer innen intercom. Selskapet har fått en rekke internasjonale priser og har stort fokus på kvalitet i alle ledd. Aiphone er et pålitelig kommunikasjonssystem med et design i verdensklasse.

Systemet er teknisk nyvinnende og enkelt å bruke. Med sin brede produktlinje kan du med Aiphone få tilpasset et system til så og si alle intercom behov. Produktene spenner seg fra enkle gjør-det-selv dører som svarer på enheter til komplekse sikkerhetssystemer og

videoovervåkning. Hvert Aiphone system er resultat av fokus på detaljer og moderne design, og alle produktene er konstruert og testet med pålitelighet i tankene.

Komplett porttelefon

Med Aiphone som din porttelefon får du flere funksjoner i en enhet. Aiphone fungerer både som videokamera, intercom og kortleser. Det gir deg større fleksibilitet og sikkerhet. Har du for eksempel glemt adgangskortet kan video- og lydkommunikasjon gi brukeren bekreftelse.

Aiphone kommer med to ulike lesere: HID ProxPoint Plus og multiCLASS SE. Porttelefonen bruker standard Wiegand utgang fra dørstasjonen, som kobles til et tilgangspanel. Aiphone er første og eneste interkom produsent som har vunnet Demingprisen, den høyeste internasjonale prisen for kvalitetskontroll.

Flerbrukersystem

Aiphone GT er den nye generasjonen porttelefonsystem med høyttalende og lavttalende svarapparater. Systemet består av Aiphone sitt vanlige modulsystem, men nytt for året er GT-DM tablået (Moonblock) hvor alt er integrert i en rustfri stålplate. Tablået har IR sensor som tenner displayet når man nærmer seg.

Systemet er utviklet for å imøtekomme kravene til universell utforming. Tablåene leveres med piktogram og norsk tale for å vise at man har ringt på, samtale pågår og døren er åpen. Svarapparatene leveres som audi/video lavttalende og audio/video høyttalende. I tillegg har flere Aiphone modeller innebygget teleslynge for hørselshemmede. enkelte modeller har også bildeminne. Kameraet i tablået har 170’ horisontal og 100’ vertikal vinkel samt nattlys.

Systemet kan utvides til opptil 500 svarapparater og 16 dører i samme system.

Ønsket du å installere Aiphone som din porttelefon? Kontakt gjerne ik Service for en uforpliktende samtale.