Aiphone

ik Service leverer komplette løsninger innenfor sikkerhet og videoovervåkning. Vi tilbyr kvalitetsprodukter fra Aiphone innen både overvåkning og adgangskontroll.

Skal du kvalitetssikre hjemmet for deg og dine? Ta kontakt med våre kompetente medarbeidere så finner vi den beste måten å sikre hjemmet etter dine behov.

Internkommunikasjon

Aiphone porttelefon er et komplett intercomsystem, med porttelefon, kortleser og videokamera. GT er den nye generasjonen porttelefonsystemer med lavttalende og høyttalende svarapparater. Flere av våre Aiphone modeller har innebygget teleslynge for hørselshemmede. Våre lavttalende og høyttalende svarapparater leveres med video i tillegg til audio.

Systemet består av modulsystem, men det nyeste tilskuddet er GT-DM (Monoblock). Det betyr at systemet er konsolidert i en rustfri stålplate. Tablået er utstyrt med en IR-sensor, som betyr at displayet blir tent når noen nærmer seg. Det nye systemet ble utviklet for å imøtekomme kravene til universell utforming. Enkelte modeller er i tillegg utstyrt med bildeminne, slik at du skal være på den trygge siden dersom noe skulle skje.

Vi leverer utstyr og kan bistå med montering av nytt Aiphone anlegg og utvidelse på de tidligere modellene av GF- og GH-anleggene. 

Les mer: Adgangskontroll

Full visuell kontroll døgnet rundt

Ved å installere videoovervåkning får du full visuell kontroll døgnet rundt. Det har i dag blitt vanligere å installere videoovervåkning i tilknytning til privatboligen enn det var før i tiden.

Aiphone ble den første intercomprodusenten i verden til å opparbeide kvalitetssertifikatet ISO-14001.

Aiphone ble grunnlagt i 1948 i Nagoya, og har siden vært en av verdens mest anerkjente produsenter av intercomsystemer. De eksporterer deres nyskapende produkter til mer enn 70 land over hele verden. 

Aiphone søker stadig nye måter å forberede deres produkter på gjennom en absolutt kvalitetssikring av deres prosesser. Dette har resultert i et globalt rykte om førsteklasses produkter, teknologiske fremskritt og sterk kundetilfredsstillelse.

Det er viktig med god kommunikasjon på arbeidsplassen, og med de sterke intercom-systemene har krav til produktivitet og sikkerhet blitt tatt godt hånd om. Behovet for pålitelige videointercomsystemer fortsetter å vokse i dagens marked. Vår største styrke er nettopp evnen til å tilpasse våre produkter til dine behov, og slik sørge for at våre intercomsystemer er de mest pålitelige på markedet. 

ik Service

ik Service ble stiftet i 2002 som et enkeltmannsforetak av Tobias Holm, men ble på grunn av økende arbeidsmengde og behov for flere ansatte gjort om til et NUF-selskap i 2006. For å styrke vår posisjon på markedet, slo vi oss sammen med Elektriker’n Kjell Sæterøy AS.

Vårt hovedkontor er lokalisert i Asker, vassbunnveien 60, 1388 Borgen. Ikke nøl med å ta kontakt, enten ved å besøke våre lokaler eller på telefon.

Vi er dyktige på komplette intercomsystemer som Aiphone. Vi ser frem til å høre fra deg!