Aiphone

Ekom Service leverer komplette løsninger innenfor sikkerhet og videoovervåkning. Vi tilbyr kvalitetsprodukter fra Aiphone innen både overvåkning og adgangskontroll.

Skal du kvalitetssikre hjemmet for deg og dine? Ta kontakt med våre kompetente medarbeidere så finner vi den beste måten å sikre hjemmet etter dine behov. Vi gir deg også mer informasjon om Aiphone og deres produkter. 

Internkommunikasjon

Aiphone porttelefon er et komplett intercomsystem, med porttelefon, kortleser og videokamera. GT er den nye generasjonen porttelefonsystemer med lavttalende og høyttalende svarapparater. Flere av våre Aiphone modeller har innebygget teleslynge for hørselshemmede. Våre lavttalende og høyttalende svarapparater leveres med video i tillegg til audio.

Systemet består av modulsystem, men det nyeste tilskuddet er GT-DM (Monoblock). Det betyr at systemet er konsolidert i en rustfri stålplate. Tablået er utstyrt med en IR-sensor, som betyr at displayet blir tent når noen nærmer seg. Det nye systemet til Aiphone ble utviklet for å imøtekomme kravene til universell utforming. Enkelte modeller er i tillegg utstyrt med bildeminne, slik at du skal være på den trygge siden dersom noe skulle skje.

Vi leverer utstyr og kan bistå med montering av nytt Aiphone anlegg og utvidelse på de tidligere modellene av GF- og GH-anleggene.

Les mer: Adgangskontroll

Full visuell kontroll døgnet rundt

Ved å installere videoovervåkning fra Aiphone får du full visuell kontroll døgnet rundt. Det har i dag blitt vanligere å installere videoovervåkning i tilknytning til privatboligen enn det var før i tiden.

Aiphone ble den første intercomprodusenten i verden til å opparbeide kvalitetssertifikatet ISO-14001.

Dette er Aiphone

Aiphone ble grunnlagt i 1948 i Nagoya, Japan, og har siden vært en av verdens mest anerkjente produsenter av intercomsystemer. De eksporterer deres nyskapende produkter til mer enn 70 land over hele verden. 

Aiphone søker stadig nye måter å forberede deres produkter på gjennom en absolutt kvalitetssikring av deres prosesser. Dette har resultert i et globalt rykte om førsteklasses produkter, teknologiske fremskritt og sterk kundetilfredsstillelse.

Det er viktig med god kommunikasjon på arbeidsplassen, og med de sterke intercom-systemene har krav til produktivitet og sikkerhet blitt tatt godt hånd om. Behovet for pålitelige videointercomsystemer fortsetter å vokse i dagens marked. Vår største styrke er nettopp evnen til å tilpasse våre produkter til dine behov, og slik sørge for at våre intercomsystemer er de mest pålitelige på markedet. 

Hvorfor trenger du Aiphonesystemer?

Videoovervåking fra Aiphone er en super og rimelig måte å føle seg ekstra trygg i eget hjem. Det er ikke bare når du er hjemme at man har behov for å ha kontroll på hva som skjer rundt din bolig, men også når du er borte. En stor fordel med denne type utstyr er at du kan ha full oversikt over hus og tomt, om du har latt barna være alene hjemme, eller om huset står tomt.

Også for bedrifter er videoovervåking fra Aiphone et godt alternativ. Slik kan du enkelt ha oversikt over lokaler og kontorbygg, forebygge skade, hærverk, tyveri og innbrudd, som tomme lokaler, lagere og garasjer er sårbare for.

Adgangskontroll

Adgangskontroll er også en løsning som er mye brukt på bedriftsmarkedet, men som har blitt mer og mer populært på private boliger. Adgangskontrolløsninger som callinganlegg og porttelefon er med på å øke sikkerhetsfølelsen for deg og din familie, eller på arbeidsplassen. 

Aiphone er blant de beste i verden på slike systemer, og vi er stolt leverandør av Aiphone produkter. Ta gjerne kontakt med oss dersom du er nysgjerrig på hvordan du kan gjøre ditt hjem eller arbeidsplass sikrere – vi er glade for å gi deg den informasjonen du trenger.

Ekom Service

Ekom Service ble stiftet i 2002 som et enkeltmannsforetak av Tobias Holm, men ble på grunn av økende arbeidsmengde og behov for flere ansatte gjort om til et NUF-selskap i 2006. For å styrke vår posisjon på markedet, slo vi oss sammen med Elektriker’n Kjell Sæterøy AS.

Vårt hovedkontor er lokalisert i Asker, Vassbunnveien 60, 1388 Borgen. Ikke nøl med å ta kontakt, enten ved å besøke våre lokaler eller på telefon.

Vi tilbyr et bredt utvalg produkter og tjenester for deg som er interessert i sikkerhet og effektivitet. Ønsker du deg systemer innenfor adgangskontroll, tele og data, videoovervåking, porttelefon eller til og med elektrikertjenester? Ekom Service er eksperter innenfor disse feltene, og fører kun de beste produktene på markedet, blant annet fra Aiphone.

Kontakt oss

Vårt fokus ligger på at du skal føle deg trygg, enten det er på kontoret eller hjemme, men også å gi deg en mer praktisk hverdag. 

Vi er dyktige på komplette intercomsystemer som Aiphone. Vi ser frem til å høre fra deg! Ta kontakt for mer informasjon, eller for en uforpliktende befaring.